google15c893462bc26288.html
A Molding Játékáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalon, azzal elfogadja a tőlünk érkező cookie-kat.
Menü

Alias original

Ár:
6.490 Ft
Cikkszám: rg07054
Elérhetőség: Szállítás alatt
Alias original
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Alias egy szókörülírós parti játék. Két vagy több fős csapatokba szerveződve, a csapatok egymást követően kerülnek sorra. Minden körben egy valaki a csapatból megpróbál minél több szót kitaláltatni a többiekkel a kártyán látható szavak közül, mielőtt a homokóra lepereg. A helyes válaszok egy mezővel előre, míg a helytelenek egy mezővel hátra léptetik a csapatot jelölő bábut a játéktáblán. A cél, hogy a saját bábunkat juttassuk be elsőnek a célba.

A táblán vannak még különleges mezők, amiknél nem időre kell kitalálnunk a szavakat, hanem minden csapatból mindenki egyszerre tippelhet, és a gyorsabban válaszoló nyeri az előre lépést.

Az Alias egy könnyedvicces, és változatos parti játék, ami a maga 400 kártyájával, kártyánként 8 feladványával rengeteg ideig remek szórakozást tud nyújtani a családnak, barátoknak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!