google15c893462bc26288.html
A Molding Játékáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalon, azzal elfogadja a tőlünk érkező cookie-kat.
Menü

Egg a boo tojásvadászat 4db

Ár:
11.590 Ft
Cikkszám: MH89592
Elérhetőség: Szállítás alatt
Egg a boo tojásvadászat - többféle
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Egg - a -boo játék kétféle módban használható: tojásvadászat módban (az aktiválást követően) csak el kell rejteni a tojást a szobában vagy az udvaron, majd indulhat is a tojásvadászat. Vajon sikerül 10 perc alatt megtalálni a csipogó tojást? Ha igen, akkor már csak fel kell törni, hogy kiderüljön, ki lapul a héj alatt. Ezt a gyerekek kétféle módon tehetik meg: egy fém kanállal rákoppintanak a tojás tetejére, vagy pedig a tojást óvatosan egy lapos felülethez ütik. Ha előugrott a kismadár, jöhet is a második játékmód, a közös éneklés: a kicsiknek csak ritmusosan lefelé kell nyomkodniuk a kismadár buksiját, aki a törődést meghálálva csipogó hangon egy gyerekdalt játszik majd le.

A tojás elektronikus részekkel rendelkezik, így vízbe nem tehető.

A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár 1 darab szettre vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.

Egy tojás mérete: 7 x 6 x 6 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!