google15c893462bc26288.html
A Molding Játékáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalon, azzal elfogadja a tőlünk érkező cookie-kat.
Menü

Kísérletező készlet - Test

Ár:
9.990 Ft
8.990 Ft
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: pk801297
Elérhetőség: Elérhető
Kísérletező készlet - Test
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A gyerekek óriási tudásszomjjal rendelkeznek, és mindig lelkesen tanulnak az őket körülvevő világról, valamint igyekeznek megérteni környezetüket. Ez a játék lehetőséget nyújt már akár öt évesek számára is, hogy kísérleteket végezhessenek el. A kísérletezés gyakran rácsodálkozással és játékkal jár együtt, így hát rengeteg móka is bevihető a tanulási folyamatba. Bónuszként pedig a kis tudósok nemcsak jobban fogják érteni a saját testük működését, hanem fel is ébred bennük a vágy a további kísérletezéshez.

Tanulj az emberi testről ezeknek a kísérleteknek a segítségével! Az öt érzék tanulmányozása mentén megláthatod, hogy is működik a tested. A tested külsejének felfedezése során rengeteg érdekességet tudhatsz meg a belső felépítésedről is. Gondolkozz el a kísérleteid eredményén és azon, mi mindent tanultál meg a belső szerveidről, csontvázadról, izmaidról, keringési rendszeredről. A felidézésben segítetek a részletes, de egyértelmű illusztrációk is.

32 alkatrész 26 kísérlet 48 oldalon

Játékosok száma: 1+

Játékosok kora: 5+

Játékidő: 10-60 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek