google15c893462bc26288.html
A Molding Játékáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalon, azzal elfogadja a tőlünk érkező cookie-kat.
Menü

Spray off-Play off társasjáték

Ár:
9.990 Ft
Cikkszám: SM6059491
Elérhetőség: Szállítás alatt
Spray off-Play off társasjáték
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Spray off - Play off családi társasjátékban senki sem marad szárazon! Ebben a gyorsasági játékban kihívásokat kell teljesítenie a játékosoknak. Két csapatot kell alakítani és a kihívás kártyákat teljesíteni. A kihívás megkezdésénél a csapat egyik tagja közben a vízi pumpa végére helyezni az arcát. A játék megkezdése előtt meg kell nyomni a gombot és minél hamarabb teljesíteni a feladatot vagy a pumpa vizet fröcsköl majd a játékos arcába. Erre 30 másodperc áll rendelkezésükre. A kihívások között mozgásos és szóbeli kártyák is megtalálhatóak, többek között nyelvtörők, találós kérdések, rajzolás, szerepjáték. Az a csapat nyer, amelyik a játék végéig szárazon tud maradni.

Játékidő: 15-20 perc
Doboz mérete: 31 x 11 x 23 cm

Tartalom: 1 db vízágyú, 1 db forgó talp, 100 db kétoldalas kihívókártya, használati utasítás A játék elemmel működik (3 x AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Szállítás alatt
9.690 Ft
Szállítás alatt
10.790 Ft