google15c893462bc26288.html
A Molding Játékáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalon, azzal elfogadja a tőlünk érkező cookie-kat.
Menü

Zongorás babaszőnyeg és járássegítő

Ár:
18.790 Ft
Cikkszám: rg68629
Elérhetőség: Szállítás alatt
Zongorás babaszőnyeg és járássegítő - többféle színben
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A felső része, kivehető játékokkal ellátott árkád szórakoztatja a babát, fekve pedig lábbal üti a zongorát. Amikor a baba feláll, támaszra lesz szüksége, amitől merészebb lesz, és az első lépések sokkal könnyebbek és biztonságosabbak lesznek. A matrac nemcsak szórakoztató, hanem hozzájárul a baba tapintási és hallási érzékének, valamint motoros érzékének fejlődéséhez is, aminek hatására üti vagy elkapja. Az aktív matrachoz különféle, a baba életének fejlődési szakaszához megfelelő játékokat találunk: fogzási játékok, markolatjátékok, zenélő zongora, de tükör is, amely megtanítja a babát saját arcának felismerésére. Ezenkívül a matracnak kivehető íve van, ami elfoglalja a kicsit. 

A készlet tartalmaz egy elemmel működő elektronikus zongorát is. Műanyag keretre van felszerelve, és bármilyen pozícióban könnyen állítható.

A puha része mosógépben mosható. 

Méretek:

• Matrac: 51 x 76 x 43 cm
• Előjáró: 51 x 49 x 43 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek